Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní policisté se věnovali předškolákům

Dne 17.12.2008 navštívili policisté z kutnohorského dopravního inspektorátu Mateřské školy v Čáslavi, Kutné Hoře a v Miskovicích. 

     Děti měly jedinečnou možnost seznámit se s náplní práce dopravního policisty a zároveň i se spostou rad a doporučení, jak se chovat v silničním

DI a děti DI a děti
DI a děti 2 DI a děti 2
provozu, aby se samy co nejvíce chránily. Policisté dětem předvedli ukázku výstroje a výzbroje, nové reflexní uniformy a také výstroj policisty zařazeného ve Stálé pořádkové jednotce, kterou jim předvedl prap. Morawski. Děti s nadšením převzaly z rukou policistů  dětské reflexní vesty .  Za dopravní inspektorát se besedy účastnili vedoucí DI npor. Peter Navrátil, zástupce vedoucího npor.  Libor Koleček, prap. Tomáš Vávra, prap. Michal Morawski a pprap. Lucie Kadeřábková.  V Mateřských školách  v Čáslavi v ulicích  Masarykova a Jahodová i v Kutné Hoře v ulici Benešova, v MŠ Pohádka v Kutné Hoře na Žižkově a v Miskovicích se ukázka policejní práce viditelně líbila a odměnou policistům bylo předání  drobných dárků s vánoční tématikou, které děti sami vyrobily a zazpívaly vánoční koledy.  Na další taková setkání se děti i policisté dopravního inspektorátu  těší.


vytisknout  e-mailem