Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté Územního odboru Plzeň - venkov se obracejí na veřejnost

JIŽNÍ A SEVERNÍ PLZEŇSKO - Žádají svědky dvou nehod, ale i zúčastněné řidiče, aby se jim ozvali.  

     Dopravní policisté Územního odboru Plzeň – venkov hledají svědky dvou nehod, které se staly na severním a jižním Plzeňsku.
     První nehoda se stala 8. září letošního roku kolem 12:30 hod. v obci Třemošná. V ulici Ku Staré cihelně před domem č. p. 1210 se s neznámým vozidlem otáčel dosud nezjištěný řidič, který při tom poškodil zděnou rozpojovací skříň stojící před domem č. p. 571. Neznámý řidič z místa nehody ujel.
     Druhá nehoda se stala 9. září 2015 kolem 8:40 hod. na silnici I. třídy číslo 20 mezi obcemi Želčany a Vlčtejn. Z dosavadního šetření vyplývá, že po uvedené komunikaci jel na obec Vlčtejn neznámý řidič vozidla Škoda Fabia červené barvy, který měl nebezpečně předjíždět nákladní soupravu. Přitom měl neznámý řidič fabie ohrozit protijedoucího řidiče vozidla Škoda Octavia, který jel na obec Želčany. Tento řidič na situaci reagoval tak, že začal brzdit a následně vozidlo úplně zastavil. Řidič s vozidlem Škoda Fabia jedoucí za octavií na uvedenou situaci již nestihl zareagovat a ve snaze zabránit střetu se stojící octávií, strhl řízení vlevo, kde se levým bokem svého vozidla střetl s nákladní soupravou. Následně narazil i do stojícího vozidla Škoda Octavia. Řidič vozidla Škoda Fabia červené barvy, který předjížděl nákladní soupravu, na místě nehody nezastavil a pokračoval dál v jízdě. Z místa odjel i řidič havarovaného vozidla Škoda Octavia.
      Dopravní policisté z Územního odboru Plzeň – venkov žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, které by napomohly jejich řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby se jim ozvali na tel.: 974 324 642 - 3, 974 322 013. Informace mohou sdělit také na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
11. 9. 2015
 
 

vytisknout  e-mailem