Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté žádají o pomoc

ÚNĚŠOVSKO - Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost při objasnění dopravní nehody. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Všeruby. K dopravní nehodě došlo dne 6. června 2020 v 15:30 hodin na silnici č. I/20 v km 63, 644 - v katastru obce Všeruby, cca 300 m od křižovatky Všeruby x Hunčice.
Na uvedeném místě jel řidič s osobním vozidlem tovární značky Honda Accord ve směru od Plzně směrem na Úněšov. Cca 400 metrů před křižovatkou silnice I/20 a III/2051 předjížděl kolonu vozidel, kdy nezjištěné nákladní vozidlo v této koloně vybočilo mírně vlevo do levého jízdního pruhu  při předjíždění cyklisty jedoucího ve stejném směru jízdy. Řidič hondy v tuto chvíli nepřizpůsobil při předjíždění rychlost svým schopnostem, vlastnostem vozidla a jiným okolnostem, které je možno předvídat, náhle sešlápl brzdový pedál a s vozidlem dostal smyk, najel na pravou krajnici, kde se pravou přední boční částí vozidla střetl se zadní částí jízdního kola a s vozidlem sjel do příkopu. Po dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. U obou účastníků dopravní nehody policisté provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Celková hmotná škoda byla vyčíslena na 23 tisíc korun.
Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
23. června 2020

vytisknout  e-mailem