Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravu zkomplikoval sníh

KRAJ VYSOČINA: Tři lidé se při nehodách zranili 

Dnes, v úterý 12. února, řešili policisté v době od sedmé hodiny ranní do třetí hodiny odpoledne v rámci Kraje Vysočina 28 dopravních nehod. Dále přijali 23 oznámení od občanů na obtížně sjízdné komunikace, v těchto případech se nejčastěji jednalo o nákladní vozidla, která uvízla v kopcích a vzhledem k zledovatělé vozovce nemohla pokračovat dále v jízdě. Ke komplikacím v dopravě docházelo na území celého kraje.
 
Většina dopravních nehod se naštěstí obešla bez zranění a škody vznikaly pouze na majetku. Ke zranění účastníka dopravní nehody došlo před jedenáctou hodinou dopoledne v Jihlavě. Na ulici Žižkova došlo ke střetu vozidla s chodcem, který byl s lehkým zraněním převezen do nemocnice. Zraněn byl také řidič, který s vozidlem havaroval po jedenácté hodině dopoledne u obce Brzkov. Automobil se otočil přes střechu. Třiatřicetiletý zraněný řidič byl transportován do brněnské nemocnice. Další dopravní nehoda, při které došlo ke zranění, se stala před půl druhou odpoledne u obce Kostelec. Při střetu tří vozidel se jeden z účastníků nehody zranil a na ošetření byl převezen do jihlavské nemocnice. Policisté na místě nehody řídili provoz kyvadlově.
 
Výrazné dopravní komplikace vznikly odpoledne v obci Nová Ves, kde před půl jednou havarovalo nákladní vozidlo. Kamion zůstal stát přes celou šíři vozovky a zcela zablokoval křižovatku. Na místě řídili provoz policisté.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
12. února 2013 
 

vytisknout  e-mailem