Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopustili se krádeží

SOKOLOVSKO – Hrozí jim až 3 roky vězení. 

Dne 25. března roku 2019 kolem 12. hodiny měl 37letý muž ze Sokolova odcizit 4 kusy čokolády. Z místního obchodu s potravinami si měl muž odnést čokolády schované ve svém oděvu. Ze supermarketu měl odejít pryč přes pokladnu bez zaplacení.

Přečinu Krádež se měl dopustit také 51letý muž ze Sokolova. Ten měl v listopadu roku 2018 před koncem otevírací doby vstoupit do prodejny s drogistickým zbožím v Sokolově, kde měl odcizit 9 kusů sprchových gelů. Odcizené zboží měl vložit do igelitové tašky a bez zaplacení opustit prodejnu.

Muži se svého jednání dopustili i přesto, že v dřívějších letech byli za takový přečin Okresním soudem v Sokolově potrestáni. Krádeží čokolád měl 37letý muž majiteli supermarketu způsobit škodu přes 130 korun. V případě krádeže sprchových gelů měl 51letý muž způsobit majiteli škodu téměř 500 korun.

Policisté z obvodního oddělení v Sokolově sdělili 37letému muži podezření ze spáchání přečinu Krádež. Kriminalisté z oddělení obecné kriminality v Sokolově zahájili trestní stíhání 51letého muže, jako obviněného ze spáchání přečinu Krádež.

V obou případech jim hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na 3 roky.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová
1. 4. 2019

vytisknout  e-mailem