Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Došlo i na rány

CHOMUTOV - Výtržnost vyšetřuje policie, Jezdí bez řidičáku........ 

Došlo i na rány

Před časem došlo v prostoru benzínové čerpací stanice v Chomutově k incidentu mezi dvěma muži. Prověřovaný 45letý obyvatel Jirkova se měl nejdříve pohádat s poškozeným a pak ho fyzicky napadl. Muž po útoku upadl na zaparkované vozidlo, zranil se a následně musel vyhledat lékařské ošetření. Zároveň s tím došlo k poškození krytu světlometu u auta, škoda byla odhadnuta na 4 tisíce korun. Co bylo příčinou incidentu, policisté vyšetřují, muži sdělili podezření z výtržnictví.

Nechybí mu řidičák?

Jirkovští policisté vyšetřují jednání 23letého muže z okresního města. Ten měl v pondělí, v nočních hodinách, projíždět na obchvatové komunikaci mezi Jirkovem a Chomutovem s osobním vozidlem. Následná kontrola odhalila, že vůbec nevlastní příslušné oprávnění pro řízení vozidla a kromě toho mu již v minulém roce vyslovil Magistrát Chomutov zákaz řízení motorových vozidel pro všechny skupiny. Muži bylo sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Nezvaná návštěva

Majitel chaty v obci Kotlina se obrátil včera na místní oddělení policie ve Vejprtech a oznámil vloupání. Hlídka na místě zjistila, že kdosi vnikl do rekreačního objektu a na místě odcizil lavičku, sekeru a další věci. Celková škoda byla odhadnuta na nejméně  4 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.

11. dubna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem