Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dostal chuť na alkohol, nezaplatil za něj

CHOMUTOV - Krádež nafty, V domě kradl opakovaně, Z kanceláře zmizel telefon..... 

Dostal chuť na alkohol
Do chomutovského Lidlu se včera vydal nakupovat  22letý mladík z Křímova. Dvě lahve značkového alkoholu však nedal do nákupního vozíku, ale uschoval jej pod bundou a snažil se odejít. Díky pracovníkům ostrahy prodejny se mu to ale nepodařilo, byl zadržen a předán přivolaným policistům. Při vyšetřování bylo zjištěno, že mladík se krádeží dopustil již v minulosti neboť byl za ně v loňském roce Okresním soudem v Chomutově již potrestán. Ve zkráceném přípravném řízení mu bylo opět sděleno podezření z trestného činu krádeže a byl propuštěn. 
 
Krádež nafty
Motorovou naftu za dva tisíce korun odčerpal včera neznámý zloděj z nákladního vozidla, které zůstalo zaparkované u čerpací stanice v Přečáplech. Kdosi nejdříve překonal uzamčení palivové nádrže, odcizil naftu a zmizel. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.
V domě kradl opakovaně
Nejméně ve třech případech vnikl 19letý mladík do domu v Radonicích, který je v současné době neobývaný z důvodů rekonstrukce. Z garáže odcizil čtyři kola i s pneumatikami, z kůlny na zahradě pak odnesl přes metrák pšenice. Poškozeným způsobil škodu ve výši tři tisíce korun. Na pachatele čeká obvinění z trestného činu krádeže.
Z kanceláře zmizel telefon
Chvilka nepozornosti stačila včera neznámému zloději, aby z kanceláře ubytovny elektrárny v Prunéřově odcizil telefon a peníze. Když pracovnice odešla z místnosti, vnikl kdosi dovnitř, sebral mobilní telefon, z otevřené skříně finanční hotovost a ihned odešel. Po pachateli pátrají policisté z Kadaně.
Bilance dopravních nehod
Ke dvěma dopravním nehodám došlo včera v Kadani, další dvě se pak staly v okresním městě. Nikdo nebyl zraněn, opravy poškozených vozidel budou stát nejméně 139 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem