Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dostal pěstí

CHOMUTOV - Rozdal rány a pak odešel, Skončil u lékaře, S taškou utekl..... 

Dostal pěstí
Fyzické napadení vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří. Před místním marketem přišel 22 letý muž k poškozenému, udeřil ho pěstí do obličeje a pak z místa odešel. Napadený muž vyhledal lékaře, k pracovní neschopnosti naštěstí nedošlo. Co bylo příčinou celého incidentu, vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří, jednání násilníka vyhodnotili jako výtržnictví a pokus ublížení na zdraví.

Skončil u lékaře
39letého muže z okresního města obvinili chomutovští kriminalisté z loupeže. Na Spořické ulici napadl minulý pátek opakovanými údery poškozeného. Pak mu ještě odcizil peněženku s hotovostí ve výši 500 korun. Zraněný muž musel vyhledat lékařské ošetření, po kterém byl propuštěn do domácího ošetřování. Násilníka policisté zdrželi, obvinění z loupeže si převzal. Za uvedené jednání mu v případě, že bude odsouzen, hrozí až desetileté vězení.

S taškou utekl
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který okradl ženu na parkovišti poblíž Červeného hrádku. Zatímco se poškozená věnovala svému dítěti, odložila si tašku vedle sebe na kočárek. Kdosi toho využil, tašku sebral a z místa ihned zmizel. Kromě dětských věcí, přišla žena i o svůj mobilní telefon, tablet, osobní doklady a další věci. Celkovou škodu vyčíslila na téměř 44 tisíc korun. Jirkovští policisté skutek vyšetřují jako krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Do auta pro rádio
Krátkou dobu trvalo chomutovským policistům, aby objasnili vloupání do vozidla v ulici Karolíny Světlé. První den v říjnu kdosi vnikl do auta a sebral autorádio v hodnotě jeden tisíc korun. Na další dva tisíce korun byla odhadnuta oprava poškozených věcí. Včera muži zákona sdělili podezření z krádeže 25letému místnímu obyvateli, který má vloupání na svědomí. Nadále vyšetřují chomutovští policisté.

Přiznal pivo
Do cíle nedojel muž ve věku 57 let z Vejprt. Policisté ho kontrolovali minulý pátek, kdy s vozidlem Š Felicia projížděl ulicí Pohraniční stráže. Při dechové zkoušce řidič nadýchal 1,07 a 1,04 promile alkoholu v dechu. Následně přiznal, že před jízdou popíjel alkoholické pivo. Přišel o řidičský průkaz a osobně si převzal záznam o sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Jednání muže vyšetřují policisté z Vejprt.

13. října 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem