Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dostal rány a příšel o bundu

CHOMUTOV - Před zákonem neuniknou, Vykradená cukrárna.... 

Dostal rány a přišel o bundu
30letý muž ze Žatce zaútočil v jirkovské ulici Na Borku na dalšího muže. Na chodbě domu ho několikrát udeřil a ve svém jednání pokračoval i na ulici kam poškozený utekl. Z ramen mu svlékl bundu, ve které měl napadený mobilní telefon, klíče a peníze. I když pachatel z místa utekl, byl o několik hodin později zadržen, čeká na něj obvinění z loupeže.
 
Před zákonem neuniknou
Dva muži z Kadaně se společně vloupali v Komenského ulici do zaparkovaného nákladního vozidla Ford Tranzit. Auto prohledali a odcizili MP3 transmiter a plastový kufr s náhradním zdrojem a nabíječkou. Majiteli vznikla škoda ve výši 2 tisíce korun. Firma, které auto patří, pak bude muset na opravu vydat další 4 tisíce korun. Na muže ve věku 26 a 28 let čeká obvinění z krádeže.
 
Vykradená cukrárna
V Kadani se kdosi vloupal do objektu cukrárny. Jak majitel při výpovědi upřesnil, z provozovny zmizely nejen různé cukrovinky, ale i lahve s alkoholem. Celková škoda se tak vyšplhala na 8300 korun. Po totožnosti neznámého pachatele pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 
Porušil zákaz
Ve zkráceném přípravném řízení vyšetřuje policie v Chomutově jednání 38letého muže z Mostu. Na Lipské ulici projížděl v osobním vozidle Renault Chamade a byl kontrolován hlídkou. Provedenou lustrací bylo zjištěno, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel.O zákazu rozhodl Okresní soud v Mostě a skončí až v polovině příštího roku. Muži bylo sděleno podezření z maření výkonu úředního rozhodnutí. 
 
Hladový zloděj
Do prodejního stánku v Jirkově se vloupal zloděj. Kromě váhy a závaží odnesl dvě přepravky s okurkami a přes metrák brambor. Majiteli vznikla celková škoda ve výši 16 tisíc korun. Po pachateli pátrají policisté z místního obvodního oddělení, skutek je vyšetřován jako trestné činy krádeže a poškození cizí věci.
 
3. srpna 2011 
nprap. Marie Pivková
 

vytisknout  e-mailem