Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dovolená skončila tragicky

CHOMUTOV - Jezdil opilý, Okredený rybář... 

Dovolená skončila tragicky
Do místa svého trvalého bydliště v Pardubicích se již nikdy nevrátí 49letá žena. Ta se totiž při svém výletě na kole střetla se Škodou Fábií. K dopravní nehodě došlo včera, na silnici II. třídy, poblíž obce Chbany. Z vyšetřování vyplynulo, že cyklistka se, bez řádného rozhlédnutí, začala na vozovce  otáčet a řidič projíždějícího vozidla již nemohl střetu zabránit. Žena byla s těžkými zraněními převezena do okresní nemocnice, kde následně svým zraněním podlehla.  Alkohol  byl u řidiče vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou, škoda na majetku činí 53 tisíc korun.  Tragickou nehodu nadále šetří policie.
  
Jezdil opilý
V obci Údlice kontrolovala policejní hlídka projíždějící vozidlo Opel Astra. Za volantem seděl 49letý Chomutovák. Z mužova jednání bylo patrno, že řídí opilý. Toto podezření potvrdila provedená dechová zkouška, při které přístroj naměřil 2,41 promile alkoholu v dechu. Policisté případ šetří ve zkráceném přípravném řízení jako trestný čin  ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Okradený rybář
O rybářské „nádobíčko“ přišel muž z Jirkova, který se vydal na lov ryb do obce Zaječice. Auto zaparkoval na břehu rybníka, chytal ryby a následně ponechal své dva pruty odložené ve stojanech. Pak usnul v odstaveném vozidle. Když se probral, čekalo na něj nemilé překvapení. Rybářské náčiní za téměř 6 tisíc korun bylo pryč. Jirkovští policisté přijali oznámení o krádeži a zahájili pátrání po totožnosti zloděje.
 
Hořel seník
V závěru minulého týdne došlo k požáru seníku v obci Křímov. Z vyšetřování na místě policisté zjistili, že v objektu bylo uskladněno větší množství balíků se slámou, nejméně polovina jich byla požárem zničená. Proč k zahoření došlo, bude zřejmé, až bude moci být provedeno ohledání místa požáru, nadále totiž probíhá dohašování. Předběžná škoda se odhaduje na 4 miliony korun. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Se zraněním skončil v nemocnici
V Klášterci nad Ohří vyšetřují napadení v ulici Petlérská. 23letý mladík zde zaútočil na dalšího mladíka a způsobil mu zranění, které si vyžádalo ošetření u lékaře a následnou hospitalizaci v nemocnici. Proč k incidentu došlo,  šetří policie, útočník je podezřelý z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví.
 
Chomutov 26. 7. 2010
 

vytisknout  e-mailem