Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Dozvuky autosalonu

VSETÍNSKO: Vylosovaným dětem jsme předali dárky. 

Na Valašském autosalonu před čtrnácti dny mohly děti na naší expozici vyplnit drobný test bezpečnosti v dopravě, a pokud jej napsaly správně, dostaly se do slosování. Dnešního dne jsme třem vylosovaným předali drobné dárky.
 
V našem stánku na Valašském autosalonu jsme připravili nejenom naši současnou ale i historickou techniku. Tak jako loni i letos jsme měli pro děti připravené malé testy z pravidel v silničním provozu a to hlavně pravidla pro chodce a cyklisty. Pokud děti test správně napsaly, vhodili jsme test do krabice, ze které jsme po skončení autosalonu vylosovali tři šťastlivce. Losování provedl vedoucí územního odboru Vsetín plk. Mgr. Ladislav Pajdla. Z více jak šedesáti dětí se štěstí usmálo na tři chlapce. Po jednom ze ZŠ Šafaříkova a ZŠ Vyhlídka ve Valašském Meziříčí a ZŠ a MŠ Jarcová.
Dnešní dopoledne jsme za nimi přijeli do jejich tříd a předali jim malé dárky. Právě před prázdninami, kdy děti budou mít více volnosti, považujeme za důležité připomenout jim některá pravidla silničního provozu, která jim mohou pomoci k bezpečí při jejich cestách.
 
 
12. června 2015, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik
Odkazy do noveho okna

Předání dárků (1)

Předání dárků (1) 

Detailní náhled

Předání dárků (2)

Předání dárků (2) 

Detailní náhled

Předání dárků (3)

Předání dárků (3) 

Detailní náhled

Předání dárků (4)

Předání dárků (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem