Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dřevo nezaplatili

CHOMUTOV - Lup odvezli v půjčeném autě, Nenastoupil na léčení, Opět rozdával rány....... 

Dřevo nezaplatili
27letý Chomutovák a jeho 26letý kamarád z Postoloprt odcizili dřevo. V jarních měsících loňského roku přijeli do lesa poblíž obce Březenec a na místě naložili pokácené dubové dřevo, které nebylo jejich. Následně je překvapili policisté, kteří vozidlo kontrolovali. Hodnotu dřeva stanovil majitel na 6 tisíc korun. Obvinění z krádeže si starší muž převzal, druhý na obvinění čeká. Nadále vyšetřují chomutovští kriminalisté.

Nenastoupil na léčení
Rozhodnutí Okresního soudu Chomutov nerespektoval 27letý muž z Klášterce nad Ohří. V rozsudku mu bylo uloženo nastoupit ochrannou léčbu, kam se však muž do konce loňského roku nedostavil. Svým jednáním naplnil skutkovou podstatu trestného činu maření výkonu předního rozhodnutí a vykázání. V případě odsouzení muže skončit až na tři léta ve vězení.

Opět rozdával rány

V roce 2013 stál před soudem v Chomutově 36letý muž z okresního města. Odcházel odtud s podmíněným trestem za ublížení na zdraví a výtržnictví. Jedno potrestání mu zřejmě nestačilo, neboť v prosinci loňského roku před barem na Palackého ulici opět napadl dalšího muže. Po předchozí hádce v baru rozdával rány, které muži způsobily zranění. Skončil v ústecké nemocnici, léčí se doposud. Násilník se bude zodpovídat z výtržnictví a ublížení na zdraví.

Čokoláda v kalhotách
21letý obyvatel Kadaně odcizil v místním marketu pět kusů čokolád. Sladkosti ukryl v kalhotách a pokladnou prošel bez řádného zaplacení částky padesát korun. Ze svého jednání se nyní bude zodpovídat policistům, neboť se nejedná o první případ krádeže, který spáchal. Vyšetřuje kadaňská policie.

Přišla o kabelku
Žena z Klášterce nad Ohří se obrátila na místní oddělení policie a oznámila, že byla okradená. Při návštěvě místního baru si pověsila na opěradlo židle svoji kabelku a tu nechala bez dozoru. Následně zjistila, že taška s peněženkou a osobními doklady kdosi odcizil. Škodu vyčíslila na 1300 korun. Po pachateli nyní pátrají policisté.

Úspěšné celostátní pátrání
Jirkovští policisté kontrolovali v Mostecké ulici 57letého muže z Horního Slavkova. Následná kontrola prokázala, že po muži je vyhlášeno celostátní pátrání. Byl proto zadržen a převezen na útvar policie k dalšímu opatření. Celostátní pátrání po hledaném bylo ukončeno.

9. ledna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem