Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Drogy prodávala v herně

TEPLICE - Cizinka byla obviněna za prodej pervitinu... 

Drogy prodávala v herně
     Policisté obvinili 35letou cizinku z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněná nejméně od března letošního roku v jedné z heren v Dubí prodávala narkomanům pervitin, kriminalisté jí prokázali několik desítek případů, ve kterých drogu prodala. Při domovní prohlídce bylo zajištěno několik gramů narkotik, které obsahovaly metamfetamin. V případě odsouzení hrozí ženě trest odnětí svobody až na pět let.
Drogy prodávala v herně.mp3 
 
Úmrtí na železnici
     Včera v 16:20 hodin jsme přijali oznámení, že strojvedoucí osobního vlaku na trati mezi Oldřichovem a Mostem zahlédl lidské tělo. Na 24 kilometru jsme nalezli mrtvého 32letého muže, kterého s největší pravděpodobností srazil zatím nezjištěný vlak. Důvody, proč se muž pohyboval v kolejišti, a další okolnosti případu jsou předmětem dalšího vyšetřování, k objasnění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva.
 
S kabely daleko neutekl
     Sdělení podezření z přečinu krádeže předali policisté 29letému zloději, který kradl v Nových Modlanech. Lapka překonal oplocení areálu poškozené firmy a odcizil měděné kabely za 37 tisíc korun. Bezprostředně po krádeži zadrželi zloděje policisté z obvodního oddělení v Krupce, napomohl jim i telefonát občana, kterému byl muž podezřelý. Vzhledem k tomu, že byl zloděj v minulosti za krádeže odsouzen, hrozí mu až tříleté vězení.
S kabely daleko neutekl.mp3 
 
Vloupání do domu
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do domu v rekonstrukci. Zloděj z domu odcizil benzínovou sekačku, bourací kladivo a motorovou pilu. Poškozený vyčíslil škodu na 25 tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.
 
 
Teplice, 18. 10. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem