Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Důležitá informace ÚO PČR Tábor

Tábor - Stěhování jednotlivých pracovišť ÚO PČR Tábor zpět do zrekonstruované budovy na Soběslavské ulici č. 2763 Tábor  

Vzhledem k blížícímu se termínu dokončení rekonstrukce budovy Územního odboru PČR Tábor informujeme o předpokládaném harmonogramu stěhování jednotlivých pracovišť zpět na své původní působiště, tj. do objektu na adrese Soběslavská ulice č. 2763 Tábor (budova u silničního obchvatu v jižní části města v sousedství táborského Sídliště nad Lužnicí).
 
Vedení ÚO + sekretariát (vedoucí ÚO, zástupce vedoucího ÚO, vrchní komisař SKPV + tiskový mluvčí, personalista, pracovník vnitřní kontroly, skupina služební přípravy + sekretariát):
Ukončuje své působení na přechodném pracovišti na OOP Tábor (Ves. n. L., Sez. Ústí) dnem 15. února 2015. Plná funkčnost na pracovišti v budově ÚO PČR Tábor je předpokládána od 20. února 2015.
 
Služba kriminální policie a vyšetřování (oddělení obecné a hospodářské kriminality + skupina kriminalistické techniky):
Stěhování proběhne postupně dle možností a s ohledem na výkon služby v době od 16. února do 1. března 2015.
 
Odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál – působiště Tábor:
Ukončuje své působení na přechodném pracovišti na OOP Tábor dnem 27. února 2015. Plná funkčnost na pracovišti v budově ÚO PČR Tábor je předpokládána od 9. března 2015.
 
Dopravní inspektorát Tábor:
Stěhování proběhne postupně dle možností výkonu služby v době od 2. do 4. března 2015.
Plná funkčnost na pracovišti v budově ÚO PČR Tábor je předpokládána od 5. března 2015.
 
Odbor cizinecké policie – pracoviště Tábor:
Ukončuje své působení na přechodném pracovišti na DO Chotoviny dnem 3. března 2015. Plná funkčnost na pracovišti v budově ÚO PČR Tábor je předpokládána od 9. března 2015.
 
Ekonomické oddělení:
Ukončuje své působení na přechodném pracovišti na OOP Veselí nad Lužnicí dnem 2. února 2015. Plná funkčnost na pracovišti v budově ÚO PČR Tábor je předpokládána od 10. února 2015.
 
Zdravotní středisko (MUDr. Milan Nešpol):
Ukončuje své působení na přechodném pracovišti v objektu HZS Tábor dnem 22. února 2015. Plná funkčnost na pracovišti v budově ÚO PČR Tábor je předpokládána od 5. března 2015.
Akutní případy bude v uvedené době přijímat MUDr. Pekarovičová ve své ordinaci na Budějovické ulici č. 251 v Sezimově Ústí II. (budova bývalých jeslí pod hotelem MAS). Telefonní spojení 381 27 62 79
Ordinační hodiny:
pondělí  07:00 - 11:00     14:00 - 16:00
úterý     07:00 - 11:00
středa   07:00 - 11:00
čtvrtek                             14:00 - 17:00
 
 
Telefonní spojení na jednotlivá pracoviště, případně konkrétní pracovníky, se nemění. Telefonní čísla by měla být, vyjma nezbytně krátké doby vlastního technického přepojení, dostupná.
 
V uvedeném období rozsáhlého stěhování a obnovení pracovišť v rekonstruované budově Územního odboru PČR Tábor tímto žádáme každého, kdo by potřeboval kontaktovat výše uvedená pracoviště či konkrétní pracovníky, aby byl tak laskav a své jednání si předem telefonicky domluvil (telefonní spojení viz. odkaz).
http://www.policie.cz/clanek/uzemni-odbor-tabor.aspx 
 
O případných změnách či doplnění budeme dále informovat.
 
Případné aktuální informace k působišti jednotlivých pracovníků v průběhu stěhování je možné rovněž získat přímo na již zprovozněné recepci Územního odboru PČR Tábor, tel. 974 238 530.
 
Výkon služby v návaznosti na oznámení cestou linky tísňového volání č. 158 není tímto opatřením nijak dotčen či omezen!
 
Děkujeme za pochopení.
   
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
1. února 2015

vytisknout  e-mailem