Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Důvěra ho stála mobil

TEPLICE - Okraden na ulici, Krádež hadic, Vysál 400 l nafty..  

Důvěra ho stála mobil
 
Svého známého oslovil na ulici 28letý muž s tím, že by si potřeboval zavolat z jeho mobilního telefonu. Ten mu v dobré víře mobil půjčil. To však neměl dělat, neboť ze známého se vyklubal zloděj, který použil telefonování jako zámiňku k odcizení telefonu. Poté co dostal mobil do ruky, dal se na útěk. Vypátrat ho, nebylo pro policisty tak složité a vzhledem k tomu, že již byl v minulosti za krádeže trestán, přibylo mu na účet další sdělení podezření z krádeže.
 
Krádež hadic
 
Dosud neznámý pachatel řádil v panelovém domě v Trnovanech. Odtud odcizil v různých patrech domu vybavení hydrantových skříní a suchovodů, a to 6 kusů hadic, 8 kusů  umělých třípolohových proudnic a 9kusů hrdlových spojek, čímž způsobil poškozenému bytovému družstvu  škodu ve výši 14.980,- Kč.
 
Vysál 400 litrů nafty
 
V noci z pondělí na úterý došlo ke krádeži nafty na odstavném parkovišti u Velvět. Neznámý pachatel nezjištěným způsobem vypáčil víčko palivové nádrže u nákladního vozu Volvo, a poté z nádrže odcizil 400 litrů motorové nafty, čímž poškozené firmě  způsobil škodu odcizením ve výši 13.600,-Kč. Po zloději policisté pátrají.
 
Teplice, 13. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem