Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Důvod k napadení neměl

CHOMUTOV - Muž měl zaútočit během krátké doby na dvě ženy, Drogy v autě..... 

Důvod k napadení neměl

Minulý týden ve čtvrtek v odpoledních hodinách došlo v Kadani, ulice kpt. Jaroše k napadení dvou procházejících žen. Policistům se podařilo zjistit, že útočníkem měl být 25letý cizinec. První ženu udeřil pěstí do obličeje a v napadání pokračoval i v době, kdy skončila na zemi. Pak z místa utekl. Na druhou ženu zaútočil ve stejné ulici o několik minut později. Netrvalo dlouho a policisté muže zadrželi. Sdělili mu podezření z výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví. Proč ženy napadl, nedokázal vysvětlit. O jeho potrestání bude nyní rozhodovat  soud.    

Drogy v autě

Minulý týden kontrolovali jirkovští policisté osobní motorové vozidlo v ulici K.H.Máchy. Zjistili, že v prostoru vozidla převážejí dva muži ve věku 29 a 31 let marihuanu. Kriminalisté zakázanou drogu zajistili, oba muži se budou zodpovídat z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky.

O peníze asi přišel

Jirkovští policisté vyšetřují jednání 31leté ženy. Před časem,  kdy bydlela v Krušnohorské ulici,  si měla od souseda půjčit hotovost ve výši 10 tisíc korun. Slíbila, že půjčku v dohodnuté době vrátí. Sliby však nedodržela a nakonec se na začátku března odstěhovala a místo svého nynějšího pobytu poškozenému nesdělila. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako podvod.  

Pozor na telefon

Minulý týden v pátek navštívil poškozený restauraci na Kadaňské ulici. Svůj mobilní telefon si nechal odložený bez dozoru na stole. Této skutečnosti kdosi využil a přístroj za 10 tisíc korun mu sebral. Muži nezbylo nic jiného, než se obrátit na místní oddělení  policie a krádež ohlásit.

22. března  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem