Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dva fanoušci se poprali

MOST - Na rvačce se domluvili v průběhu utkání a poté se v nedaleké ulici do sebe pustili. 

Policisté v Mostě i v Litvínově dohlíželi na veřejný pořádek při dvou utkání v ledním hokeji. V pátek hráli litvínovští hokejisté s celkem Karlovy Vary. Mimo objekt stadionu se v ulici J. Lady poprali dva fanoušci, jeden z Mostu, druhý z Karlových Varů. Na rvačce se předem domluvili v průběhu hokejového utkání. Policie se o tom dozvěděla a oba na místě zadržela. Jejich jednání je nyní šetřeno litvínovskými policisty pro podezření z přečinu výtržnictví. Další mladík byl na témže místě zajištěn poté, co nereagoval na výzvy policie a z místa rvačky utekl. Mladík z Karlových Varů je podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku. Kromě tohoto deliktu policisté nezaznamenali žádné narušení veřejného pořádku a nemuseli zasahovat.

V sobotu v Mostě sledovali dodržování veřejného pořádku ve městě policisté z důvodu konání utkání 1. ligy mezi mužstvy HC Most a Piráti Chomutov. V průběhu opatření nedošlo ve městě ani v okolí stadionu k narušení klidu a veřejného pořádku a policie nezakročovala.

 

Odcizil 30 tabulek čokolády Studentské pečetě

Chuť na sladké zřejmě nedokázal potlačit 32letý muž z Mostu. Během několika dnů ve dvou případech si zašel pro čokolády jedné české značky. Nejprve si z regálu vzal 10 kusů tabulek a schoval je pod bundu. Podruhé už zvýšil počet na dvacet a ukryl je do batohu. V obou případech však za mlsky nehodlal platit. Krádeže odhalili pracovníci ostrahy obou mosteckých prodejen a podezřelého muže zadrželi a předali policistům. Ti zjistili, že muž byl za krádež již v minulosti odsouzen a sdělili mu podezření ze spáchání přečinu krádeže. Lup v hodnotě 1 600 korun byl zajištěn a vrácen zpět prodejnám.


 

Kradl, aby měl na automaty

Mladík ve věku 21 let z Mostu měl dle mostecké policie v domě, kde bydlí, vniknout v suterénu do jedné sklepní kóje, u které překonal zámek a poté z ní odcizil dětskou sedačku, tříkolku a další věci, vše v hodnotě 1 600 korun. Lup prý prodal hned pro krádeži neznámé ženě na ulici a peníze šel prohýřit do herny na automaty. Policisté, kteří ho odhalili jako pachatele, mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Muž nejednal za hranou zákona poprvé, za krádež byl již potrestán.


 

Toxikomany zásoboval pervitinem

Vyšetřovatel mostecké policie stíhá pro trestný čin nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 32letého muže z Mostu. Dle kriminalistů z linie toxi měl muž obstarávat a následně prodávat pervitin osobám závislým na této droze. Pervitin předával na předem smluvených místech ve městě i v místě svého bydliště. Drogy distribuoval již od roku 2013 do současné doby. Policie dealera stíhá na svobodě. V případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 15. září 2014


 


 


 

vytisknout  e-mailem