Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Dva muži na místě zemřeli

BŘECLAVSKO: Policisté hledají svědky nehody tří vozidel na D2 poblíž Hustopečí (audio). 

AKTUALIZACE 5. září 2023

Vyšetřující policisté vyslechli řidiče všech tří automobilů i členy posádek. Zjistili, že řidič osobního automobilu Lexus se ze zatím nezjištěných příčin nejdříve dostal mimo vozovku vlevo do dělícího pásu, dostal smyk a narazil do vedle projíždějícího osobního automobilu Mercedes. Následovala srážka s dělníky a dodávkou Mercedes. Policisté hledají svědky, kteří by jim mohli poskytnout další poznatky nejen z nehodového děje, ale i z toho, co se odehrálo těsně před nehodou.
Případné informace můžete sdělit policistům Dálničního oddělení z Podivína na telefonním čísle 974 632 623 nebo na tísňovou linu 158. Policie děkuje za spolupráci!

AKTUALIZACE 22:00 hodin

Vyšetřování na místě bylo ukončeno. Dálnice je plně průjezdná.

V pondělí odpoledne došlo na 23. km dálnice D2 poblíž Hustopečí k havárii dvou osobních automobilů a dodávky. Nehoda se stala v místě, kde na údržbě komunikace pracovali dělníci. Dva z nich byli vozidly sraženi a na místě i přes snahu záchranářů zemřeli. Dalších osm lidí bylo při nehodě zraněno. Řidiči všech tří vozidel měli negativní test na alkohol. Při vyšetřování nehody byla dálnice D2 ve směru na Brno uzavřená. Objízdná trasa vede přes Hustopeče a Židlochovice.

por. Bohumil Malášek, 28. srpna 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem