Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dva muži poničili fasádu domu

KARLOVARSKO – Pomozte při jejich dopadení.  

Dne 1. června 2015 krátce před druhou hodinou ranní došlo v Karlových Varech v ulici Nerudova k poškození fasády domu, dveří a oken ordinace praktického lékaře. K poškození došlo za užití sprejů, ale také za užití maziva tmavé barvy. Škoda je předběžně odhadnuta na částku kolem 150 tisíc korun.
 
video zde
 
Z kamerových záznamů byly zjištěny dvě osoby mužského pohlaví, kdy je jeden muž podsadité postavy, oděn do světle přiléhavé bundy s kapucí a tmavých maskáčových kalhot. Na nohou měl světlé tenisky s černou špičkou, na hlavě bassebolovou kšiltovku, na zádech batoh se třemi pruhy a na obličeji masku s lidskou tváří anebo upravenou punčochu.
 
Druhý muž je štíhlé postavy, oděn byl do světlých tepláků a světlé bundy, na nohou tmavé tenisky, přes hlavu kapuci a v pase černý opasek přes bundu. Po stranách tohoto opasku měl pouzdra s neurčitými výstrojními součástkami.
 
Karlovarští policisté žádají veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací k hledaným osobám či k jednání poblíž místa činu, volala na telefonní linku 158 nebo se obrátila na nejbližší obvodní oddělení.
 
nprap. Zuzana Týřová
nprap. Kateřina Krejčí
29. 7. 2015
Odkazy do noveho okna

Poškození fasády domu

Poškození fasády domu 

Detailní náhled

Poškození fasády domu

Poškození fasády domu 

Detailní náhled

Poškození fasády domu

Poškození fasády domu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem