Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dva muži vzbudili veřejné pohoršení

SUŠICE - V pátek dva opilí muži zaměstnávali policisty. Nadýchali téměř tři promile a byli převezeni do protialkoholní stanice. 

Policisté z obvodního oddělení v Sušici v pátek 1. listopadu letošního roku přijali oznámení o dvou mužích, kteří vzbudili veřejné pohoršení.

Před dvanáctou hodinou dopoledne na ubytovně v ulici Pravdova se nevhodně choval devětačtyřicetiletý cizinec. Provedená dechová zkouška byla s výsledkem 2,42 promile alkoholu. Policisté muže zajistili a je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, protože vzbudil veřejné pohoršení.

Kolem 19.30 hodiny se další muž na veřejném prostranství  nepatřičně choval na parkovišti u obchodního domu na ulici Nádražní. Policisté přijeli na místo, zjistili totožnost místního sedmadvacetiletého muže, kterého vyzvali, aby se podrobil dechové zkoušce a přístroj ukázal hodnotu 2,71 promile alkoholu. Policisté muže zajistili, tento se k hlídce choval agresivně a úmyslně znečišťoval vnitřní prostory služebního vozidla. Opilý muž na zakročující policisty vykřikoval, že má infekční onemocnění.

Muž je podezřelý ze spáchání přestupků proti veřejnému pořádku, kdy neuposlechl výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci, znevážil postavení úřední osoby při výkonu její pravomoci a vzbudil veřejné pohoršení.

Za doprovodu policistů byli uvedení muži převezeni do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.

nprap. Ladmanová Dana

4. listopadu 2019 

vytisknout  e-mailem