Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dva nákladní automobily se střetly zrcátky

BABYLON - Jeden z řidičů na místě dopravní nehody nezastavil a ujel. Policisté se obracejí na svědky této události a žádají o součinnost.  

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědkové by svými informacemi mohli pomoci objasnit její průběh a příčinu.      
     K dopravní nehodě došlo dne 7. listopadu 2014 v 06:35 hodin na silnici mezi obcí Babylon a hraničním přechodem Folmava. Dosud neznámý řidič jedoucí s nezjištěným nákladním vozidlem od obce Babylon k hraničnímu přechodu při projíždění mírné pravotočivé zatáčky přejel přes střed komunikace, kde bočně zachytil levým zpětným zrcátkem o levé zpětné zrcátko protijedoucího nákladního vozidla tovární značky MAN s návěsem. Po střetu neznámý řidič nezastavil a pokračoval dále v jízdě, aniž by s poškozeným řidičem sepsal společný záznam o dopravní nehodě a sdělil mu svou totožnost. 
     Případní svědci této události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
20. listopadu 2014
 

vytisknout  e-mailem