Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dva příběhy skončily smrtí

České Budějovice - policisté z Českých Budějovic se dnes dvakrát potkali se zbytečnou smrtí. (Hl. schránka 974 221 116) 

Policisté z Českých Budějovic se během dnešní služby, která ještě ani neskončila, již dvakrát potkali se zbytečnou smrtí. V ranních hodinách došlo k tragické dopravní nehodě u Neznašova na Českobudějovicku. Řidička vozidla Renault, ze zatím nezjištěné příčiny, vyjela s vozidlem do protisměru a čelně se střetla s vozidlem značky Škoda Octavia. Škodovku řídil muž, který při dopravní nehodě utrpěl lehké zranění. Řidička bohužel střet vozidel nepřežila. Provoz na komunikaci řídili policisté. Na vozidlech byla způsobena škoda kolem 230 000 korun.


Těžký policejní den pokračoval a tak vyjeli „budějovičtí“ strážci zákona krátce před polednem na sídliště Máj. Zde z osmého patra domu vyskočil mladý muž a po dopadu na chodník na místě svým zraněním podlehl. Policisté a kriminalisté provedli šetření k totožnosti muže a potvrdili, že jde o místního. Příčinou mladíkovo rozhodnutí byla pravděpodobně neutěšená osobní situace. Celý tragický případ kriminalisté vyšetřují.

Vyšetřují však zbytečnou smrt, všechno má své řešení a člověk v tíživé situaci by na své problémy neměl zůstávat sám. Vždy je možno se svěřit rodině, přátelům či odborníkovi.
 

vytisknout  e-mailem