Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dva případy distribuce drog

SOKOLOV, CHEB - Žena užívala cizí dům 

CHEB, SOKOLOV – Dva případy distribuce drog
 
Kriminalisté v Chebu i v Sokolově řeší problematiku distribuce a výroby drog. Dne 22. a 23. 8. 2012 sdělili ve svých případech obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. 
Dva cizinci od listopadu 2011 do února 2012 měli v herně a baru v Chebu společně prodávat drogu marihuanu a pervitin. Oba byli zadrženi chebskými kriminalisty a umístěni do cely předběžného zadržení. Na státní zastupitelství v Chebu byl podán návrh na vzetí cizinců do vazby.
Kriminalisté v Sokolově obvinují 23letého muže z distribuce marihuany na různých místech v Sokolově. Obviněný měl v roce 2011 až do současnosti prodat nebo darovat nejméně v 82 případech drogu marihuanu, za kterou měl utržit nejméně 13 000 Kč. I v tomto případě byl muž zadržen a po provedených úkonech trestního řízení byl umístěn v cele předběžného zadržení.
 
Všem obviněným hrozí v případě prokázání viny až pětiletý trest odnětí svobody.

CHEB – Užívala cizí dům a navíc v něm kradla
 
Šestadvacetileté ženě z Mariánských Lázní sdělili policisté z Aše podezření z krádeže a z neoprávněného zásahu do práva k domu, bytu nebo nebytového prostoru. Žena je podezřelá, že v srpnu násilím vnikla do neobývaného domu v Aši, kde měla odcizit oběhové čerpadlo plynového kotle a klíč k zámku zadních dveří. Dále u hlavních vchodových dveří měla vyměnit cylindrickou vložku zámku. Navíc měla neoprávněně tento dům užívat. Celková škoda je majitelem vyčíslena na částku 8 500 Kč. Ženě nyní hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
24. srpna 2012

vytisknout  e-mailem