Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dva případy přepadení čerpací stanice

Kriminalisté z Palmovky stále bezúspěšně pátrají po dvou lupičích. 

1) K prvnímu případu přepadení došlo 7. ledna kolem desáté hodiny dopolední na Kbelské ulici. Neznámý muž si to namířil od vchodových dveří přímo za prodejní pult, kde seděla obsluha, a pod pohrůžkou nože požadoval peníze. Když několikrát udeřil do klávesnice v domnění, že otevře pokladnu, do prodejny přišel další zákazník. Lupič se schoval pod pult a držel u pokladní nůž, která mezitím obsloužila platícího zákazníka. Jakmile však zákazník zaplatil a odešel, lupič odcizil obálku s téměř sedmdesáti tisíci korunami a vyběhl zadním vchodem z prodejny směrem k supermarketu.
 
K popisu:
muž ve věku kolem 25 let je vysoký asi 170 centimetrů, střední postavy. Oblečený byl do bílé mikiny s kapucí, kterou měl na hlavě a světlých kalhot.
 
2) Druhý případ loupeže se stal 22. ledna kolem půl osmé ráno na čerpací stanici v ulici Mladoboleslavská na Praze 9. Muž maskovaný kuklou vešel do prodejny se sklopenou hlavou a na obsluhu namířil pistoli, kterou držel v levé ruce. Do předem připravené černé tašky požadoval uložení peněz, kam mu obsluha nakonec dala necelé tři tisíce. Z prodejny pak velmi rychle odešel neznámo kam.
 
K popisu:
muž ve věku kolem pětatřiceti let je vysoký asi 180 centimetrů, střední postavy. Oblečený byl do tmavé zimní bundy s velkými kapsami na prsou a černých kalhot s velkými kapsami.  Hovořil česky bez přízvuku a jeho hlas byl mírně chraplavý.
 
Jakékoliv informace k těmto mužům přijmou policisté na tísňové lince 158. Těm hrozí v případě dopadení až desetileté vězení za trestný čin loupeže.
 
 nprap. Bc. Jana Rösslerová 12. 3. 2012
Odkazy do noveho okna

Lupič II

Lupič II 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem