Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dva případy vloupání a odcizená horská kola

BEROUNSKO – Policisté po zlodějích pátrají. 

V době ode dne 11. 12. 2017 13:00 hod. do dne 16. 12. 2017 12:00 hod. využil neznámý pachatel nepřítomnosti majitele nemovitosti. Nejprve přelezl oplocení pozemku u rekreační chaty, v ulici K Vatinám, v k. o. Běleč, okr. Beroun. Následně vypáčil dřevěné dveře vedoucí na půdu, kterou prohledal, avšak nic neodcizil. Dále vypáčil petlici od dveří kůlny, kterou prohledal a rovněž nic neodcizil. Vypáčenou petlici přitloukl zpět na kůlnu, avšak na jiné místo. Nakonec vypáčil dřevěné dveře vedoucí do sklepa. Prohledal první místnost a z této odcizil pánské horské kolo nezjištěné značky, černé barvy. V místnosti odjistil háčky u dřevěného okna a okno vysadil z rámu. V druhé místnosti vypáčil dřevěné dveře, celou ji prohledal a nic neodcizil. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na částku 8.000,-Kč.

V době od 12:00 hod. dne 15. 9. 2017 do 16:00 hod. dne 14. 12. 2017, v Berouně, v ulici Vorlova, provedl neznámý pachatel vloupání do sklepní kóje. Do společných sklepních prostor domu vnikl vyháčkováním sklepního okna. Následně přestřihl oko visacího zámku sklepní kóje, ve které udělal v dřevěné příčce otvor do sousední kóje, ze které následně odcizil horské kolo zn. BERGAMONT METRIC, černé barvy s modrými pruhy a žlutým nápisem, výrobní číslo: BGM14030581. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na částku 13.600,-Kč.

Po neznámých zlodějích policisté pátrají a přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění, zároveň pátrají po odcizených jízdních kolech.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
18. prosince 2017

vytisknout  e-mailem