Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dva případy výtržnictví

KARLOVARSKÝ KRAJ – Jeden napadl ženu, druhý manipuloval se zbraní. 

Fyzicky napadl ženu

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu šestatřicetiletému muži z Karlových Varů.

Ten měl ve čtvrtek 3. února letošního roku navštívit ubytovací zařízení v Karlových Varech. Krátce po poledni měl mít spor s 44letou ženou, kterou po chvíli před několika dalšími osobami fyzicky napadl. Ženu měl několikrát udeřit pěstí do oblasti hlavy a do stejného místa jí měl taktéž několikrát udeřit kolenem.

Po tomto incidentu musela žena vyhledat se svým zraněním lékařské ošetření v nemocnici.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky.
 
Na ulici manipuloval se zbraní

Na konci října minulého roku měl dvaatřicetiletý muž ze Sokolova manipulovat v ulicích města s krátkou střelbou zbraní, konkrétně flobertkou. Poté měl potkat svého známého, se kterým se dal nejdříve do řeči, ovšem po slovní rozepři měl namířit zbraní proti němu. Po chvíli měl svého jednání zanechat a oba muži měli z místa odejít.

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva
3.3.2022

vytisknout  e-mailem