Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Dva vykradené domy a restaurace

Prostějovsko - V jednom případě ukradl i automat na cigarety.  

Škodu za téměř 77 tisíc korun způsobil zatím neznámý pachatel, který se z neděle na pondělí vloupal do jednoho z rodinných domů v Mostkovicích. Předtím však přes ploty, které poškodil, vnikl na pozemky u dalších tří rodinných domů. Ty jen prohledal, nic nevzal. Ve čtvrtém případě byl úspěšnější. Do domu se vloupal, prohledal ho a ukradl peníze. Celková škoda, kterou zatím neznámý lapka napáchal, byla vyčíslena na 76 800 korun.
 
Dalším vykradeným domem je neobydlený dům ve Vrbátkách. Do něho se zatím neznámý pachatel vloupal někdy v době od 4. května do 13. května. Ukradl z něho dvě vodovodní baterie, smaltovaný kotel, nerezový dřez, plechovou skříňku, 10 metrů elektrických kabelů a na závěr rozbil 2 skleněné výplně oken. Celková škoda odcizením a poškozením byla vyčíslena na téměř 30 tisíc korun.
 
Ani jedno z restauračních zařízení v Kostelci na Hané neuniklo pozornosti zloděje. Do něho se vloupal v nočních hodinách z neděle na pondělí. Z něho vzal rovnou celý automat na cigarety. Majiteli způsobil škodu za 104 tisíc korun.

 

por. Mgr. Irena Urbánková

14.5.2013

vytisknout  e-mailem