Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dva ze tří uprchlých vězňů byli dopadeni

RAKOVNICKO – Po jednom stále pátráme. 

Tři muži, kteří utekli v pondělí 8. ledna z nestřeženého pracoviště jedné firmy v Rakovníku, kde pracovali jako vězni, byli dva z nich dopadeni a zadrženi.

V nočních hodinách byli na Ústecku dopadeni dva hledaní muži, po kterých jsme od pondělních večerních hodin pátrali.
Asi půl hodiny po půlnoci dne 10. ledna zavolal na linku Městské policie obyvatel jednoho domu v Ústí nad Labem, že se po domě pohybují dva cizí muži. Na místo přijeli strážníci a po mužích vyžadovali doklad totožnosti. Ten ale u sebe neměli, a proto přivolali hlídku státní policie, která tyto muže ztotožnila a zjistila, že se jedná právě o uprchlé vězně. Následně byli oba zadrženi a po provedených služebních úkonech putovali dnes ráno do litoměřické věznice.

Stále je ale jeden vězeň na útěku.
 
Popis uprchlého vězně

Uprchlý o 33letý muž z Chomutovska je střední postavy, vysoký přibližně 180 centimetrů, má zelené oči a rovné hnědé vlasy. Zvláštním znamením je jizva nad levým obočím.

Další informace včetně fotografie naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již hledaná osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=60109180112

 
Žádáme všechny občany, kteří by poznali hledaného muže a měli by poznatky o tom, kde se hledaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Upozorňujeme, že by se nikdo neměl pokoušet hledaného muže sám zadržet, ač by neměl být ozbrojeny a okolí nebezpečný.

nprap. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
10. ledna 2018

vytisknout  e-mailem