Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dvě bezpečnostní opatření

DOMAŽLICKO - V pátek na Kdyňsku policisté kontrolovali chatové oblasti. Zaměřili se i na mládež, na požívání alkoholu a užívání návykových látek. 

     V pátek 20. února letošního roku proběhla na teritoriu obvodního oddělení ve Kdyni dvě bezpečnostní opatření. Do akce bylo zapojeno šest policistů z místního  oddělení a dva policejní psovodi se služebními psy z oddělení služební kynologie.
 
     V dopoledních hodinách se uskutečnila součinností policejní akce se zaměřením na rekreační objekty. V chatových lokalitách Na Škarmaně, Na Hájovně a Pod Táborem ve Kdyni policisté zkontrolovali 162 rekreačních objektů.
Při akci policisté zkontrolovali 22 osob a 16 vozidel a zjistili dva dopravní přestupky, za které byly uloženy blokové pokuty ve výši 2 100 Kč.
 
     V době od 13.00 do 17.00 hodin v rámci další akce se policisté zaměřili i na požívání alkoholických nápojů a užívání omamných a psychotropních látek nezletilými a mladistvými osobami i následné porušování veřejného pořádku včetně pátrání po hledaných a pohřešovaných osobách. Policisté v rámci této akce nezjistili žádné protiprávní jednání.
 
    
 
  
 
nprap. Ladmanová Dana
24. 2. 2015

vytisknout  e-mailem