Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dvě dopravní nehody

TACHOVSKO – V ranních hodinách došlo ke dvěma dopravním nehodám. Celková škoda přesáhla 600 tisíc korun, zraněný nikdo nebyl.  

     Tachovští dopravní policisté přijali dnešního dne v ranních hodinách oznámení o dvou dopravních nehodách. První se stala kolem 6:15 hod. poblíž dálničního hraničního přechodu Rozvadov. Po místní komunikaci jel s nákladní soupravou 41letý řidič, který nepřizpůsobil rychlost stavu komunikace, na namrzlé vozovce nezvládl řízení a s vozidlem havaroval v pravém silničním příkopu. Ke zranění osob nedošlo. Požití alkoholu ze strany řidiče policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Škodu, která vznikla na tahači, odhadli na 500 000 korun.
     Druhá nehoda se stala kolem 7:30 hod. mezi obcemi Velké Dvorce a Kundratice. Uvedeným úsekem jela na Kundratice 20letá řidička s dodávkou značky Renault a při jízdě ve stoupání jí dle jejího tvrzení vběhla na komunikaci lesní zvěř. Řidička v reakci na tuto situaci strhla řízení vozidla vlevo, kde mimo komunikaci narazila do sloupu telefonního vedení. Ke střetu se zvěří nedošlo. Ani při této nehodě nebyl nikdo zraněný, celkovou vzniklou škodu odhadli policisté na 120 000 korun. Požití alkoholu u mladé řidičky vyloučili provedenou dechovou zkouškou.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
8. 1. 2014

vytisknout  e-mailem