Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dvě dopravní nehody

SOKOLOVSKO – V jednom případě s alkoholem 

Dvě dopravní nehody se staly v neděli 5. února 2012 na Sokolovsku. V obou případech řídily ženy, jedna byla dokonce pod vlivem alkoholu.
 
Ve 14:40 hodin došlo k dopravní nehodě v Lokti na nám. T. G. Masaryka. Třiačtyřicetiletá řidička vozidla Ford Galaxy chtěla na náměstí zaparkovat. Řidička se však plně nevěnovala řízení a při parkování vjela na chodník pro chodce a poté narazila do budovy a zároveň poškodila vozidlo, které zde bylo zaparkováno. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Dechová zkouška na alkohol vyloučila před jízdou požití alkoholických nápojů. Škoda na poničených vozidlech a budově je vyčíslena na částku 24 000 Kč.
 
Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelá 29letá řidička z Bukovan. Policisté ženě sdělili podezření téhož dne, tj. 5. února 2012, neboť na základě zjištěných skutečností měla žena řídit osobní vozidlo Renault Twingo pod vlivem návykové látky. Řidička jela po silnici III. třídy, u obce Habartov nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem a vyjela mimo komunikaci, kde narazila do pevné překážky. Při opakované dechové zkoušce žena nadýchala 1, 42, 1,58 a 1,48 promile alkoholu. Škoda je vyčíslena na částku 15 000 Kč.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
6. února 2012

vytisknout  e-mailem