Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dvě havárie motocyklů v jednom místě

JABLONECKO - Na silnici první třídy č. 10 mezi Železným Brodem a Loužnicí se včera před polednem staly dvě dopravní nehody. 

Včera krátce před polednem se na silnici první třídy č. 10 mezi Železným Brodem a Loužnici staly na stejném místě znečištěném pravděpodobně provozní kapalinou vyteklou z dosud nezjištěného vozidla dvě dopravní nehody motocyklistů. První z nich se stala v 11.35 hodin, kdy motocyklista jel na motocyklu zn. Yamaha ve směru na Loužnici, vjel uvedené znečištěné místo, dostal smyk, vyjel vpravo mimo komunikaci a sjel do příkopu. Z místa byl následně převezen vozidlem Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje na vyšetření do jablonecké nemocnice.
 
Druhá dopravní nehoda na uvedeném místě se stala pět minut po té první – tedy v 11.40 hodin. To tímto místem ve stejném směru jízdy projížděl řidič s motocyklem zn. Suzuki, také dostal smyk a upadl na vozovku. S ním na motocyklu cestovala i spolujezdkyně, která utrpěla zranění a byla následně z místa letecky transportována do Krajské nemocnice v Liberci.
 
Dechové zkoušky provedené na místě havárií měly u obou řidičů negativní výsledky. Obě dopravní nehody i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.
 
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
22. dubna 2014
Odkazy do noveho okna

DN MOTO 1

DN MOTO 1 

Detailní náhled

DN MOTO 2

DN MOTO 2 

Detailní náhled

DN MOTO 3

DN MOTO 3 

Detailní náhled

DN MOTO 4

DN MOTO 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem