Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dvě krádeže v Chodové Plané

CHODOVÁ PLANÁ – Pachatel má zřejmě rád značkovou obuv. Odcizil totiž čtyři páry bot a svoje – stejné značky – ponechal na místě. Ve druhém případě vnikl zloděj do kočárkárny a sklepních kójí.  

     Plánští policisté evidují dvě krádeže, které se staly z úterý na středu v Chodové Plané. V jednom případě vnikl dosud neznámý pachatel za pomoci násilí na chodbu bytového domu v Pivovarské ulici. Z botníku, který na chodbě uviděl, pak odcizil čtyři páry značkových bot. Kuriózní na tomto případu je, že svoje boty – mimochodem stejné značky – ponechal na místě. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, vzniklou škodu odhadli na 4 000 korun.
     Druhý případ policisté evidují na sídlišti Lučina, kde pachatel překonal okno vedoucí do kočárkárny panelového domu. Z kočárkárny odcizil jízdní kolo v hodnotě 2 000 korun a pokračoval do prostor sklepních kójí. Z jedné kóje si odnesl kávovar, malířské vybavení, povlečení a prostěradla – to vše v hodnotě 2 200 korun, z další pak odcizil dvou plotýnkový indukční elektrický vařič, 2 kilogramy česneku a dva látkové batohy v celkové hodnotě přesahující 5 700 korun. Plánští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody.
     Policisté nyní zjišťují, kdo se trestné činnosti dopustil. Pátrají také po odcizených věcech.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
4. 12. 2014
 

vytisknout  e-mailem