Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dvě krádeže v obchodech

KLATOVY - První prosincový den dva muži ve dvou různých obchodních domech ukradli zboží. Za krádeže již byli v posledních letech odsouzeni. 

Ve středu 1. prosince letošního roku policisté na obvodním oddělení v Klatovech přijali dvě oznámení o krádežích zboží ve dvou obchodních domech nacházejících se v Klatovech.

Ve 14.40 hodin v obchodě na ulici Domažlické pachatel odcizil televizor v hodnotě 6 999 Kč, z místa odešel bez zaplacení a případ byl ohlášen na policii. Policisté podle dostupných informací zjistili totožnost podezřelého jednadvacetiletého místního muže. Podezřelý se v posledních třech letech dopustil majetkové trestné činnosti opakovaně, kdy byl podle rozsudku Okresního soudu v Klatovech odsouzen a potrestán.

Na ulici Šumavské přišel pachatel do obchodu, kde v době od 19.25 do 19.45 hodin odcizil čtyři piva v hodnotě 136 Kč a byl přistižen. Podezřelý jednatřicetiletý místní muž byl v posledních třech letech za stejné činy opakovaně odsouzen a potrestán podle dvou rozsudků Okresního soudu Plzeň-město a Okresního soudu v Klatovech.

Policie v uvedených případech zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež.

nprap. Ladmanová Dana

2. prosince 2021

vytisknout  e-mailem