Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dvě pozitivní dechové zkoušky

KLATOVY - Včera odpoledne řídil muž s 0,89 a večer se na přístroji ukázala hodnota 3,13 promile alkoholu, tentokrát u řidičky. 

      Hlídkou policistů z obvodního oddělení v Klatovech byla v neděli 5. března tohoto roku kontrolována řidička vozidla. Místní padesátiletá žena jela s vozidlem tovární značky Renault Clio po ulici Plzeňské ve 21.30 hodin, kde byla policisty zastavena. Na výzvu se podrobila dechové zkoušce, kdy alkoholtester naměřil 3,01 a opakovaně 3,13 promile alkoholu. Policisté ženu převezli do zdravotnického zařízení v Klatovech a podrobila se lékařskému vyšetření i odběru krve.

Žena je podezřelá ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

      V neděli 5. března  jel s vozidlem tovární značky Škoda Felicia po Klatovech místní pětašedesátiletý muž. V ulici Nádražní byl policisty kontrolován ve 13.25 hodin. Provedená dechová zkouška byla s výsledkem měření 0,89 promile alkoholu. Řidič neměl platný lékařský posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku, který bude předán správnímu orgánu.

 

 

 

nprap. Ladmanová Dana

6. března 2017

 

   

 

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem