Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dvě ženy okradly seniorku

LITOMĚŘICE – V Lovosicích si k paní přisedly na lavičku a ukradly jí peněženku  

Policie vyzývá lovosické občany k ostražitosti
Ve středu dopoledne před desátou hodinou okradly dvě ženy tmavší pleti 73letou paní na autobusové zastávce v Kostelní ulici. V době když žena čekala na autobus, přisedly si k ní a vyptávaly se na autobusové spoje do Mostu a na ubytování ve městě. Při rozhovoru vytáhla nepozorovaně jedna z cikánek paní z kabelky peněženku. Po jejich odchodu se seniorka sama chtěla přesvědčit, zda se jí z tašky něco neztratilo. Když zjistila, že jí chybí peněženka, její předtucha se potvrdila. Podezřelé občanky však již nedostihla. Tyto dvě podezřelé ženy postávaly kolem 9:45 u budovy Komerční banky v Lovosicích v ulici 8. května. Je zcela možné, že někdo z občanů tyto dvě pachatelky zahlédl a mohl by poskytnout policii k podezřelým osobám konkrétní informace.

Popis podezřelých osob:
1. 40 -50letá (starší) žena je vysoká asi 170 cm hubené postavy, má tmavší pleť a černé delší vlasy. V levé části spodní čelisti jí chybějí zuby. Na sobě měla světlou halenku a černou sukni.
2. 40 -50letá (mladší) žena je vysoká 160 -165 cm. Pachatelka tmavší pleti má silnější postavu. Ve vlasech, které měla stažené do culíku, má blond melír. V horní čelisti má zlatý zub. Na sobě měla tmavou halenku a bílou sukni s rozparkem.
Obě ženy hovořily plynně a srozumitelně česky.
 

Jakékoliv informace k těmto dvěma podezřelým osobám tmavší pleti laskavě oznamte na linku 158. Děkujeme.

 

Policie vyšetřuje požáry

Dnes časně ráno měli napilno hasiči ve Štětí. Před 3. hodinou v ulici U stadionu vzplály čtyři plastové kontejnery. I přes veškerou snahu dobrovolných hasičů, kteří požár uhasili, vznikla na kontejnerech předběžná škoda 16 000 Kč. V té samé době však vypukl požár i ve sklepních prostorách panelového domu ve Školní ulici. Na místě zasahoval Hasičský záchranný sbor Štětí. Oheň poškodil interiér, elektroinstalaci, izolaci  a další zařízení v suterénu. Včasným zásahem hasičů a policie se podařilo oheň uhasit a zajistit bezpečnost občanů v domě. K žádnému zranění osob nedošlo. Příčinou požáru byla určena nedbalost nebo úmysl. Litoměřická policie v současné době zjišťuje všechny okolnosti této události a ve věci provádí šetření.
 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 28. 7. 2011
 

vytisknout  e-mailem