Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dvojice mužů vykradla benzínku

CHOMUTOV - Útočník byl silnější, Za zboží dluží peníze... 

 „Navštívili“ čerpací stanici
Obvinění z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci si převzala dvojice mužů ve věku 28 a 25 let. Během prázdnin společně vnikli do objektu benzínové čerpací stanice na Chomutovsku a ze skladu zde odcizili různé druhy alkoholu, cigaret a sebrali i nalezenou hotovost. Za sebou zanechali škodu ve výši 19 tisíc korun. Oba muži byli zadrženi, obviněni z výše uvedených trestných činů a po provedeném výslechu je policejní komisař propustil. Jejich další vyšetřování bude probíhat na svobodě.
 
Útočník byl silnější
V policejní cele skončil 27letý Jirkovák. Na dvoře jednoho kadaňského baru totiž napadl o šest let mladšího návštěvníka. Nejdříve se hádali, ale po ráně pěstí skončil napadený na zemi. Ani tehdy útočník ve svém jednání neustal a zasypával muže dalšími ranami. Nakonec mu z kapsy u kalhot vytáhl peněženku a z ní odcizil patnáct set korun. Zranění si vyžádala ošetření v místní nemocnici, doba léčení bude upřesněna. Útočník byl obviněn z loupeže a bude podán návrh na jeho vzetí do vazby.
 
Za zboží dluží peníze
40letý muž z Brna je podezřelý z trestného činu podvodu. Jako zástupce pražské společnosti odebral zboží od chomutovské stavební firmy, ale do dnešního dne neuhradil vystavenou fakturu. K dnešnímu dni dluží téměř 61 tisíc korun. Skutek nadále šetří místní oddělení policie.
 
Vloupání do rodinného domu
Neznámý zloděj se vloupal do rodinného domu v Chomutově, Karlovarská ulice. Kdosi využil skutečnosti, že je objekt v současné době neobydlený a poškozeným oknem vnikl dovnitř. Dům prohledal a kromě několika oken odnesl i vodovodní baterie, bojler, sporák, radiátory a další věci. Kromě toho stihl poničit zařízení domu a to konkrétně kuchyňskou linku, dveře, okna a světla. Celková škoda se vyšplhala na 230 tisíc korun. Policisté zahájili vyšetřování trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.
 
Z bytu musel ven
Na deset dní musel opustit společné bydliště s přítelkyní 27letý Klášterečák. Neustále jí totiž napadá a naposledy jí způsobil zranění, které si vyžádalo ošetření u lékaře. Protože jeho jednání bylo v minulosti již řešeno příslušným odborem Městského úřadu v Klášterci nad Ohří , bylo tentokrát přistoupeno k vykázání útočníka ze společného bytu.
 
 

vytisknout  e-mailem