Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dvojice odcizila prodavačce tablet

Pátrání po dvojici podezřelé z krádeže. 

Ve středu 10. července kolem půl druhé odpoledne přišli dva neznámí muži do vestibulu metra stanice Letňany, jeden z nich chvíli stál před prodejnou s oděvy a druhý mezitím vešel dovnitř. Tam pak odlákal šestapadesátiletou prodavačku a předstíral zájem o koupi pánské obuvi. Druhý muž toho využil, vešel do prodejny a během pár vteřin odcizil prodavačce tablet v hodnotě devět tisíc korun, z místa pak oba odešli.
 
Policisté z Místního oddělení Letňany mají dispozici kvalitní kamerový záznam z vestibulu metra a žádají proto veřejnost o pomoc při pátrání po dvou neznámých mužích zavalité postavy, kteří jsou podezřelí ze spáchání trestného činu krádeže. V případě dopadení jim hrozí až dvouleté vězení. Jakékoliv informace k této dvojici přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR.
 
K popisu: Dva muži ve věku kolem čtyřiceti let jsou vysocí asi 175 centimetrů, zavalité postavy. První muž byl opálený a oblečený do tmavě modrých kalhot a světle zeleného trička s krátkým rukávem. Na nohou měl černé sportovní boty, na hlavě černou kšiltovou čepici a přes rameno černou pánskou tašku. Na pravé ruce měl pánské hodiny. Druhý muž měl oblečené světlé džínové kalhoty a červené tričko s krátkým rukávem. Na nohou měl černé boty s bílou podrážkou a na hlavě rovněž černou kšiltovou čepici. Na očích měl černé sluneční brýle a na levé ruce pánské hodinky.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 16. 7. 2013
Odkazy do noveho okna

Podezřelá dvojice

Podezřelá dvojice 

Detailní náhled

Podezřelá dvojice

Podezřelá dvojice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem