Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dvojice se zabydlela v cizím bytě

MOST - Do bytu muž a žena vlezli oknem; Před ostrahou prchal, lup odhodil. 

Za prodej marihuany padlo obvinění
Muž ve věku 24 let z Mostu čelí obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Podle kriminalistů mosteckého Toxi týmu měl obviněný během jednoho roku na různých místech města Mostu obstarat a následně prodat nejméně v 20 případech za finanční úhrady nejméně půl kila omamné látky marihuany. Mostečan je za dealerství stíhán na svobodě.

S lupem utíkal před ostrahou, kabelku odhodil
Mostecká policie obvinila z přečinu krádeže 47letého muže a 29letou ženu, oba z Mostu. Ti přišli spolu do mosteckého supermarketu, kde si žena měla v oddělení se sladkostmi uložit do kabelky 19 kusů čokolád. Kabelku následně převzal muž a ten prošel přes pokladny bez zaplacení. Muž se ihned dal na útěk a byl pronásledován ostrahou. Kabelku i s lupem odhodil. Žena prodejnu opustit nestačila. Oba skončili na policii a od policistů si převzali záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Oba byli již v minulosti za krádež odsouzeni.

Hlídka policistů přistihla dvojici v cizím bytě
Žena ve věku 27 let z Mostu a 28letý muž měli začátkem listopadu neoprávněně setrvávat v cizím bytě. Zjistila to hlídka policie na základě oznámení, které jela prověřit. V ulici Budovatelů našla přízemní byt a pojala podezření, že se v prázdném bytě někdo nachází, o čemž svědčil pohyb osob kolem oken. Nakonec z bytu vystoupil muž a žena. Jak policisté zjistili, dvojice měla do cizího neobydleného bytu vniknout oknem a strávila tam noc. Policie oběma sdělila podezření ze spáchání přečinu neoprávněného zásahu do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru.

Most 18. listopadu 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem