Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Europen Enduro CHampionship 2014

KUTNOHORSKO - Policisté v Uhlířských Janovicích a okolí dohlíželi na bezpečný průběh dvoudenní akce.  

V době od 6. září 2014 do 7. září 2014 se konala na Uhlířsko-Janovicku akce pod názvem „Europen Enduro CHampionship 2014“, kterému přihlíželo přes tisíc diváků. Účastníci se průběžně přemisťovali, parkovali na odstavných parkovištích a podél pozemních komunikacích, kde závod probíhal.

Uspořádané preventivně – bezpečnostní opatření, kterého se zúčastnili policisté z obvodních oddělení Kutnohorska společně s policisty z Dopravního inspektorátu, mělo hlavní účel, a to zajistit bezpečnost a plynulost v silničním provozu. Dalším cílem bylo pátrání po vozidlech, lidech a věcech, dohled nad dodržováním veřejného pořádku, prevence kriminality v oblastech kde se pohybovali diváci, ale i v místech parkovišť a restauračních zařízení.

Toto opatření splnilo svůj účel. V rámci jeho konání, nedošlo k žádnému narušení veřejného pořádku ani k žádné kapesní či jiné krádeži. Policisté zjistili jeden případ řízení pod vlivem alkoholu a 36 přestupků v dopravě vyřešili na místě blokovou pokutou. Zkontrolovali celkem 202 osob a 198 motorových vozidel.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
17. září 2014
 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem