Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Exhibicionista přijíždí na kole

ČESKOLIPSKO - Dvě ženy si v Jablonném stěžovaly na exhibicionistu. 

Policisté obvodního oddělení policie v Jablonném v Podještědí přijali v tomto týdnu od dvou místních žen trestní oznámení, ve kterém si stěžují na neznámého exhibicionistu. S ním se  nezávisle na sobě potkaly v pátek kolem 9. hodiny ranní  v Mlýnské ulici v Jablonném v Podještědí na břehu Panenského potoka. Podle 64leté svědkyně stál muž nejprve schovaný za stromem a pozoroval okolí, když zjistil, že má publikum, vystoupil zpoza kmenu, rozepnul si kalhoty a začal před ní onanovat.

Podobnou zkušenost má i 40letá žena, která ho tu nechtěně zahlédla na stejném místě a ve stejný den také kolem deváté ráno.  Z jejich výpovědí vyplývá, že se jedná o mladého muže mezi 20 až 30 lety, 170 - 175 cm vysokého. Má sportovní vypracovanou postavu, plnější tváře, výrazné rysy a snědou pleť, Róm to ale není. Podle jedné ze svědkyň má na tváři tři výrazné pihy. Na hlavě měl nasazenou tmavou kšiltovku a oblečen byl do červeno-černé šusťákové soupravy. Bylo zřejmé, že na místo přijel na černém jízdním kole.

Policisty v Jablonném zajímají všechna svědectví, která se k popisovanému případu vztahují. Pokud má někdo k případu co říci, může kontaktovat přímo policejní služebnu v Jablonném v Podještědí nebo známou bezplatnou linku Policie ČR 158.

 

25. 5. 2016
por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem