Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Experimentální zatěžovací zkoušky mostu

HOLÝŠOV - Řidiči, pozor! V noci ze soboty na neděli a z neděle na pondělí bude zcela vyloučena veškerá doprava ze zkoušené mostní konstrukce.  

     V noci ze soboty 26. září 2015 na neděli 27. září 2015 a v noci z neděle 27. září 2015 na pondělí 28. září 2015 budou realizovány v době od 22 hodin do 5 hodin experimentální zatěžovací zkoušky mostního objektu ev. č. 26-029 na silnici č. I/26 u města Holýšov. Pro možnost realizace statických zatěžovacích zkoušek je bezpodmínečně nutné provést vyloučení veškeré dopravy ze zkoušené mostní konstrukce minimálně po dobu měření. Objízdná trasa pro vozidla do 3,5 tuny mezi městy Staňkov a Holýšov bude značena přes obce Horní Kamenice a Dolní Kamenice. Vozidla nad 3,5 tuny budou z obou směrů po dobu měření zastavena přímo na komunikaci č. I/26. Po provedeném měření (cca 2 hodiny na jednu zkoušku) bude vozidlům nad 3,5 tuny umožněn průjezd přes most ev. č. 26-029.
     Ve směru od Plzně na Domažlice budou vozidla nad 3,5 t zastavena na silnici č. I/26 na konci stoupacího pruhu zhruba 1 kilometr před Holýšovem. Vozidla budou odstavena v pravém jízdním pruhu. Vozidla do 3,5 t budou levým jízdním pruhem pokračovat do města Holýšov.
     Ve směru od města Horšovský Týn na Plzeň budou vozidla nad 3,5 t zastavena asi 130 metrů před mostem ev. č. 26-029. Vozidla do 3,5 t budou odkloněna na objízdnou trasu již ve Staňkově a do tohoto místa by se neměla dostat.
     Experimentální zatěžovací zkoušky mostního objektu ev. č. 26-029 na silnici č. I/26 u města Holýšov proběhnou za přítomnosti Policie České republiky, kdy policisté vyzývají řidiče ke zvýšené opatrnosti při průjezdu inkriminovaným úsekem!

por. Mgr. Dagmar Brožová
23. září 2015
 

vytisknout  e-mailem