Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Falešný kontrolol

MOST - Okradl trafikanta. Tvrdil, že kontroluje konzumaci alkoholu na pracovišti a další 

Psaníčka prodávala po stovce
Mostecká policie stíhá 37 letou ženu z Mostu a obvinila ji z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Podle výsledků šetření kriminalistů měla obviněná v místě svého bydliště nejméně ve čtyřech případech poskytnout drogu 19 letému muži. Šlo o stimulační látku pervitin, kterou žena mladíkovi prodávala za sto korun.

Zaplatit nákup už nemohla
O svoji kabelku přišla minulý týden 58 etá žena z Mostu. Ta stála frontu u pokladny v jednom mosteckém supermarketu. Udělala však zásadní chybu. Svoji kabelku si zavěsila na nákupní vozík. Zřejmě v blízkosti stál i zloděj, který si všiml, že žena si kabelku nehlídá. A tak ji v nestřeženém okamžiku o kabelku připravil. Poškozená měla v kabelce peněženku s finanční hotovostí, doklady a platební kartu, vše v celkové hodnotě 3 000 korun. Případ krádeže šetří mostecká policie.

Falešný kontrolor kradl
Kuriózní případ šetří policisté mosteckého obvodního oddělení. Hledají falešného kontrolora. Neznámý muž minulý týden přišel v odpoledních hodinách do jednoho novinového stánku. Prodávajícímu se představil jako pracovník mosteckého magistrátu a předložil i jakýsi průkaz. Z ruky ho však nevydal a okamžitě ho schoval. Prodávajícímu tvrdil, že provádí kontroly užívání alkoholu na pracovišti. Zřejmě vypadal solidně, neboť trafikant ho pustil dovnitř prodejního stánku. Chvilku telefonoval a pak chtěl napsat zprávu z kontroly. Poté odešel. Pracovník stánku však záhy zjistil, že naletěl podvodníkovi. V zásuvce mu chybělo několik tisíc korun. Podvodník hovořil česky, byl asi 170 cm vysoký, měl krátké vlasy, na hlavě bekovku z beránka, hnědý kabát a modré rifle.

Z domu zmizely radiátory a nářadí
Několik desítek radiátorů zmizelo ze stavby rodinného domu v Mostě. Neznámý pachatel se domu vloupal již v září a uložené radiátory odcizil. Poškozený majitel vyčíslil způsobenou škodu na částku 200 000 korun. Případ trestného činu krádeže šetří mostecká policie.

Velkou škodu utrpěl i další majitel rozestavěného domu v Litvínově. Minulý týden kdosi z domu odnesl různé nářadí. Poškozený odhadl škodu na částku 170 000 korun. Po pachateli trestného činu krádeže pátrají litvínovští policisté, kteří se případem zabývají.

Miluje Milku
Čokolády Milka má zřejmě v oblibě 29 letá žena z Mostu. Ta byla v jednom litvínovském supermarketu na nákupu. Z regálu odcizila 12 kusů této čokolády. Tu však u pokladny nezaplatila, protože jí měla schovanou v tašce. Ženu zadrželi pracovníci ostrahy a předali ji policistům. Ti zjistili, že žena byla již za obdobný delikt trestána a sdělili ji ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu krádeže.
 

vytisknout  e-mailem