Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Fantom na půdě

DĚČÍN - Nepřiznala změnu; Neměl nic, jen alkohol 

Velký kus práce odvedli děčínští kriminalisté v nedávném případu vloupání do čtyř půdních místností v jednom děčínském domě. V těchto dnech dopadli dvaatřicetiletého muže, který by měl mít tyto nevítané návštěvy na svědomí. Během nich zmizely lyže s botami, snowboard s botami, vodoinstalační materiál, dvě kola a další věci. Včetně různých poškození zůstala majitelům škoda přesahující hranici padesáti tisíc korun. Trestní stíhání pro porušování domovní svobody a krádež vloupáním zahájili policisté včerejšího dne. Za uvedené přečiny může soudce udělit až tříletý pobyt za branami nápravného zařízení.
 
 
Nepřiznala změnu
 
O přeplatek na příspěvku na bydlení ve výši přes šest tisíc si přilepšila devětapadesátiletá žena ze Šluknovska. Ten vznikl tím, že na příslušný úřad neoznámila ukončení nájemní smlouvy k bytu, na který dávku pobírala. Tím se dostala do nepříjemné situace, kdy si od rumburských kriminalistů vyslechla obvinění pro trestný čin podvodu. Za ten hrozí až dvouleté odnětí svobody.
 
 
Neměl nic, jen alkohol
 
Bez registrační značky, řidičského oprávnění, zato s necelými dvěma promile alkoholu v dechu se na motocyklu včera večer Českou Kamenicí proháněl šestačtyřicetiletý muž. Jen však do té doby, než narazil na hlídku místních policistů. Případem se budou strážci zákona dále zabývat v následujících dnech. Může z toho být podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
 
 
 
1. srpna 2012
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem