Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Fotbalové utkání FC Viktoria proti SSC Neapol

Policie připravila bezpečnostní opatření 

     Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti se čtvrtečním fotbalovým utkáním Evropské ligy mezi mužstvy FC Viktoria a SSC Neapol, které proběhne v Doosan Aréně v Plzni a které bylo vyhodnoceno jako vysoce rizikové, bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku.
     Na dodržování vnitřního pořádku a bezpečnosti nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet mimo jiné i policisté pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Do policejního opatření byli zahrnuti i členové antikonfliktního týmu, kolegové z oddělení služební kynologie se služebními psy a kolegové z oddělení služební hipologie Praha.
    Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace i pomocí mobilního monitorovacího centra a vrtulníku.
    Vzhledem k vysoké rizikovosti tohoto fotbalového utkání jsme  přípravě bezpečnostního opatření věnovali maximální pozornost a jsme připraveni v případě narušení veřejného pořádku okamžitě a efektivně zasáhnout.
    Dle předběžných informací by mělo do Plzně dorazit 300 až 350 fanoušků hostujícího mužstva, kteří by měli v den zápasu do Plzně přijíždět autobusovou dopravou z hlavního města Prahy.
     Zároveň žádáme fanoušky, kteří přijedou na zápas, aby svá vozidla parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů.
 
por. Ing. Hana Štefflová
20. února 2013
 

vytisknout  e-mailem