Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Fotbalové utkání Ligy mistrů

Fotbalový zápas FC Barcelona - FC Viktoria Plzeň 

Ve středu 19. října 2011 od 20:45 hodin se uskuteční v Barceloně na stadionu Camp Nou fotbalový zápas FC Barcelona a FC Viktoria Plzeň. Přes čtyři tisíce fanoušků si zakoupilo lístky a pojedou do Španělska. Část fanoušků využije služeb aerolinek a další část se bude přepravovat autobusovou dopravou. Plánované odjezdy autobusů z Plzně z parkoviště Na Rychtářce jsou od večerních hodin 17.10. 2011. Policisté budou samozřejmě v souvislosti s odjezdy dohlížet v rámci výkonu služby na dodržování veřejného pořádku a na plynulost a bezpečnost silničního provozu. Fanoušci, kteří budou odjíždět na fotbalové utkání z Plzně a chtějí si poblíž fotbalového stadionu ve Štruncových Sadech nechat zaparkovaný vůz, by měli využít blízké parkovací domy a rozhodně by automobily neměli nechat stát na odlehlých místech, aby nedošlo k trestné činnosti.  
            Při vstupu na stadion jsou návštěvníci povinni dodržovat návštěvní řád, předpisy a nařízení UEFA a FIFA, neboť při jejich porušení budou diváci vyloučeni z hlediště. Při vstupu na stadion budou probíhat bezpečnostní opatření, a jakmile se bude někdo snažit pronést na stadion zakázanou věc, bude mu zabavena a návštěvníkovi bude znemožněn přístup na stadion.
            Je třeba důrazně připomenout, že platí přísný zákaz vnášení jakýchkoliv zbraní, nebezpečných předmětů a pyrotechniky. Návštěvníci u sebe nesmí mít bubny, trumpety, megafony a tyče, ať jsou jakkoliv dlouhé či ohebné. Proto pokud fanoušci chtějí plzeňské fotbalisty podpořit vlajkami či transparenty, musí z nich tyče vyndat, jinak je nebudou moci vnést dovnitř do hlediště. Samozřejmě i na tomto stadionu platí striktní zákaz vstupu osobám pod vlivem alkoholu.
            Na stadion Camp Nou si diváci mohou přinést vlastní nealkoholické pití, láhev však musí být z plastu a objem musí být maximálně 0,5 litru a důležité je, že láhev musí být bez víčka. Na stadionu není žádná úschovna, takže by si návštěvníci měli rozmyslet, co si s sebou chtějí vzít.
            Pro fanoušky FC Viktoria je před zápasem připraven vchod číslo 21 a to od 18:00 do 19:00 hodin. Úderem sedmé hodiny večer se ale uzavře a fanoušci poté mohou vstoupit na stadion vchody číslo 18 a 19, které jsou nejblíže ke vstupním branám 46, 50, 51 a 52, které jsou určeny fanouškům plzeňského týmu.                                                                                                             
           
Věříme, že fanoušci FC Viktoria dodrží všechny pokyny tak, aby nedošlo k problémům nejen při vstupu na stadion, a že si tento zážitek nezkazí případnými nepříjemnostmi.
            Bližší informace mohou zájemci získat na webových stránkách FC Viktoria Plzeň.

por. Ing. Martina Korandová
17. října 2011

vytisknout  e-mailem