Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Fyzické napadení

KLATOVY - Muž donutil svoji bývalou přítelkyni, aby s ním odjela. Fyzicky ji napadl a navíc řídil, když byl pod vlivem alkoholu.  

     V neděli 4. září letošního roku kolem třetí hodiny donutil šestadvacetiletý cizinec svoji bývalou přítelkyni, aby odešla z diskotéky v Klatovech. Proti vůli poškozené a za použití násilí donutil třicetiletou ženu nastoupit  do vozidla a několikrát ji po cestě udeřil rukou do obličeje. U obce Předslav u vozidla ji fyzicky napadl údery do obličeje, způsobil ji zranění a odvezl ji zpět do Klatov. Poškozená oznámila případ na policii a vyhledala lékařské ošetření. Ve čtyři hodiny policisté muže zadrželi na čerpací stanici v Klatovech, kde za odebrané pohonné hmoty nezaplatil a uvedl, že zapomněl peníze. Muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,27 a opakovaně 1,30 promile alkoholu.

     Po provedení nedokladných úkonů byl muž propuštěn a policie zahájila úkony trestního řízení podezření ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a omezování osobní svobody.

 

 

 

nprap. Ladmanová Dana

5. září 2016

 

vytisknout  e-mailem