Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Fyzické napadení a vyhrožování

KLATOVSKO - Na Švihovsku muž v nočních hodinách fyzicky napadl dvě osoby a vyhrožoval újmou na zdraví.  

      Oznámení o fyzickém napadení v obci  na Švihovsku přijali policisté v úterý 31. ledna letošního roku před půlnocí. Na místo se dostavili policisté z obvodního oddělení ve Švihově a ze služby kriminální policie a vyšetřování. Dvaapadesátiletý muž z Měčínska se choval nevhodně v objektu restaurace a následně místo opustil. Třicet minut po třiadvacáté hodině se z restaurace vraceli do svých obydlí sedmadvacetiletá žena a dvaatřicetiletý muž.

Útočník, který odešel předtím, čekal nedaleko bydliště, kde nejdříve strčil do ženy, kterou povalil  na zem, kovovou trubkou udeřil do hlavy muže a tento též upadl. Podezřelý násilím držel ženu a vyhrožoval ublížením na zdraví a opakoval předchozí slovní napadání v restauraci a následně podezřelý odhodil trubku.

Muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,07 promile alkoholu a byl převezen do policejní cely. Poškozený muž byl se zraněním převezen do zdravotnického zařízení a po ošetření propuštěn.

      Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a pokusu ublížení na zdraví. Po provedení neodkladných úkonů byl muž propuštěn.

 

 

   

nprap. Ladmanová Dana

2. února 2017

vytisknout  e-mailem