Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Fyzické napadení na Karlově náměstí - aktualizace

Pomůžete nám prosím s pátráním po muži a ženě, kteří jsou pro nás důležití při objasnění tohoto případu? Poškozený skončil s vážnými zraněními v nemocnici. 

Od sobotní noci se pražští kriminalisté z Prahy II zabývají případem fyzického napadení v parku poblíž Karlova náměstí. Jeden z účastníků utrpěl po napadení vážná zranění, která si vyžádala převoz a následnou hospitalizaci v nemocnici. 

Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy a v souvislosti s tímto případem pátráme po muži a ženě, kteří jsou zachyceni na záběrech. Pokud se na záběrech poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158 a pomozte nám tak s objasněním tohoto případu. Zároveň žádáme i veřejnost, pokud osoby poznáváte, nebo jste napadení viděli,  volejte na linku 158. Děkujeme.

Celým případ kriminalisté v současné chvíli prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. 

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 23. 8. 2023

Aktualizace - Děkujeme všem za pomoc při pátrání, dvojice se díky medializaci sama přihlásila na policii. Kriminalisté však k případu potřebují vyslechnout ještě další osoby. Prosí proto všechny očité svědky, kteří se v sobotu 19. srpna od 21:30 do 22:00 hod. pohybovali v parku poblíž Karlova náměstí a viděli napadení poškozeného, aby se ozvali na linku 158. Děkujeme. 

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 30. 8. 2023

Odkazy do noveho okna

poškozený

poškozený 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem