Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Fyzicky napadl ženu a poškodil vozidlo

KLATOVY- Útočník byl obviněn z přečinů ublížení na zdraví, výtržnictví a ohrožení pod vlivem návykové látky. 

         Usnesení o zahájení trestního stíhání převzal 32letý muž z Klatov, který byl obviněn z přečinů ublížení na zdraví, výtržnictví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Muž dne 15. března letošního roku ve dvacet hodin v obci u Klatov v domě fyzicky napadl dřevěnou baseballovou pálkou 31letou ženu, kterou žena zachytila, ale útočník poškozenou srazil na zem a dále se pokusil ji napadat. Ženě se podařilo za pomoci dalších osob  útokům zabránit. Žena byla se zraněním ošetřena v nemocnici a po dobu jednoho měsíce byla v pracovní neschopnosti.
Muž ve stejný den od 21.00 hodin před domem na vozidle zn. Mercedes rozbil čelní a boční sklo a ukopl levé zpětné zrcátko a způsobil škodu ve výši 10 000 Kč.   
Dále v 19.30 hodin řídil vozidlo zn. Mercedes Benz, kdy jel po komunikaci a zpět před dům a ve 21.30 hodin opět usedl do stejného vozidla a projel obcí a zpět. Přivolaní policisté muže vyzvali k provedení dechové zkoušky a alkoholstester naměřil 1,58 a 1,56 promile alkoholu. Na výzvu se řidič podrobil i lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, kdy na základě rozboru bylo zjištěno 1,43 promile alkoholu.
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
14.5.2014
 

vytisknout  e-mailem